‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte mimaltan gazdi (Döme), 2013. November 16. #2367

Ez miért van?

Ma kivettem a malackát egy kicsit. el is volt az ölemben, motyorgott, aztán fogta magát és felmászott a nyakamba és belebújt a hajamba. ott elhelyezkedett és ott is elvolt egy darabig. kicsit meglepődtem. ez valami ösztönös dolog lenne?

kategória: kisemlős, válaszok száma:5, kérdés értékelése:+1

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta molnarorsolya gazdi (Dolly), 2014. January 17. #12614

Teljesen természetes dolog.az én malackám is ezt szokta csinálni

Válaszolta Chokky gazdi (Hector), 2013. November 17. #12376

Az én malackám a zsebembe szokott bebújni!
Én már megszoktam. Bebújik a zsebembe aztán összekuporodik és pihen.

Válaszolta Noémi2002 gazdi (Darwin), 2013. November 16. #12373

Ha az én malacomat az ölembe veszem,akkor ő csak lefekszik rajtam.De ha bemegyünk vele a fürdőszobába,akkor tudja hogy fürdetés lesz ezért megijed és felmászik a nyakamba.De van olyan hogy csak úgy ha nincs semmi ijesztő akkor is felmászik a hajam mögé.Neki ez szokása,pl. ha össze van hajtva a pokróc ő belemászik.Egyetértek Csini-vel,a malacok szeretik az ilyen helyeket,ahova be lehet bújni.:)

Válaszolta mimaltan gazdi (Döme), 2013. November 16. #12372

A kérdező hozzászólása:

Köszönöm szépen a választ! :)

Válaszolta Sziszi01 gazdi (Csini), 2013. November 16. #12371

Igen. A malacok IMÁDJÁK azokat a helyeket ahova be lehet bújni. (Hajad, zsebed, kapucnid) És le szoktam dobni az ágyra egy plédet, leteszem elé a röfit, és keres magának egy jó helyet alatta, aztán ott pihen. Vagy lehet akár a helyére is tenni, egy sapkát, és abba is be tud bújni. Szeretik az ilyeneket, ez természetes, mert a vadonban üregekben élnek. Szóval ne ilyedj meg, ezt minen röfi cssinálja :)