‹‹‹ vissza Roni adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta eleonora gazdi (Roni), 2011. March 08. 20:22:17 #14276

Vége! :(

Éppen sétáltunk Ronival, Bertivel és Bernivel. Egyszer csak hívtak minket telefonon és azonnal mentünk haza. A nő(Roni régi gazdája)nyakunkra küldött egy Béke bizottságot, vagy mit. Én kint voltam Ronival és Bertivel, és nem tudok sokat az ügyről, de azt mondták, h egy évig, ha a kutya nem is az eredeti gazdájánál van de az a kutya az övé. Ez elvileg egy törvény. Hiba van róla örökbefogadásipapírjaink, az nem számít semmit.
Dehát elvitték tőlünk Ronit!
Ahogy a szüleimet ismerem biztos vagyok h rengeteget harcoltak Roniért és am hallotam is. De a kisujjunkat sem mozdíthattuk érte sajnos. Csak anyit tehettünk, h ki küldtük az ilyennel foglalkozó embereket, h megnézzék Roni helyét a régi gazdájánál.
Felajánlottak egy ambull kiskölyköt és pénzt is kaptunk Roni tartásáért.
Rettentően fájt az egész családnak az elbúcsúzás. A biottság női tagja is majdnem elsírta magát.Szőrnyű volt nézni, h kivezetik a kapun Ronit. Berti egy utolsót játszott vele még, a bizottságot pedig meg is ugatta. És apámmal együtt sírtunk érte.
Rettentő érzés ez. Remélem ti ezt sohasem fogjátok tapasztalni!

Berti gazdija

Hozzászólások száma: 3

Írta eleonora gazdi (Roni), 2011. March 11. 20:22:40 #865180

Köszönök mindent!
Nem vertek át minket, mert mutattak jelvényt meg stb. De a család egyik tagja a bíróságon dolgozik, és megkérdezte tőlüka törvény nevét és nem tudták. Kiküldtünk Roni eredeti gázdájához az állatvédőket, h ellenőrizzék a helyet.

Írta andi1 gazdi (Stefánia), 2011. March 08. 21:29:49 #862700

Óóóó te szegény. Dehát ilyen nincs,hogy valaki ilyet csinálhat.Szerintem csak kitalálta ezt a bizottságot az a nő. El kell menni az állatvédő egyesülethez,segítséget kérni.Meg a rendőrségre,mert szerintem csalás ez a bizottság.Roni már a tiétek.És most milyen helye van szegénykémnek?Mert ha tényleg az övé volt,akkor nem lehetett túl jó helyen.Én azt mondom,ezt nem lehet annyiban hagyni.
Együtt érzek veletek,borzasztó érzés,hogy elviszik tőlünk azt akit szeretünk.
Kitartást kívánok és bízom benne,hogy visszakerülhet hozzátok Roni.

Írta ntimea gazdi (Szuzy), 2011. March 08. 21:06:24 #862670

Úristen ez mikor történt????? Én ilyen bizottságról nem is hallottam! Mennyire lehet ez legális???? Szerintem írjatok a Dr Czerny Robinak - a Fehérkereszt honlapján megtaláljátok az elérhetőségét! Bármilyen állatvédelemmel kapcsolatos jogszabály a kisujjában van. Nálunk április végén indul a tanfolyam (Állatvédőrség) - ő fogja tartani és vizsgáztatni is.
Én csak akkor jutok a tankönyvhöz, meg a jogszabályokhoz!
Ezt egyszerűen nem hiszem el!!!!!